Exact Moves Tjänster

Löpcoach som erbjuder fot- & löpanalys, personliga träningsprogram samt tränings- och löpevenemang

Löpanalys

Frigör din löpning med en löpanalys

Vår omfattande analys hjälper dig få koll på din löpteknik och bli en mer effektiv löpare.

Löpcoachning

Bli en bättre löpare med en löpcoach

Vår erfarna löpcoach hjälper dig att optimera din löpning för att springa skadefritt och nå dina löpmål.

Gruppträning

Stärk din kropp, förbättra din rörlighet och skapa motivation

På Exact Moves gruppträning låter vi kroppen testa, leka och möta de rörelser som vi annars lätt tappar bort i vår vardag.

Client Stories

Hear from our satisfied clients about their experience

Running free from injuries has been life-changing for me. I highly recommend their personalized running programs.

John Doe

CEO, ABC Company

I used to struggle with running injuries, but their foot and gait analysis helped me improve my form and prevent injuries.

Jane Smith

Marketing Manager, XYZ Inc.

Föreläsningar

Ta del av föreläsningar om fötter, löpning, rörelse och återhämtning. Föreläsningarna är tänkt som inspiration och kunskaps förflyttning. Du kan boka föreläsning av oss till en grupp, arbetsplats eller förening. Vi bjuder också in till föreläsningar för dig som individ.

Workshops

Delta i workshops på olika teman. Det är fötter, kropp och sinne som står i fokus. Dessa tillfällen är till för att inspirera dig, få dig att prova på och vi hoppas kunna ge dig insikter och motivation till fortsatt rörelse och återhämtning

Löpprogram skräddarsydda efter dina behov

Vår löpcoach erbjuder personliga program och expertanalyser av fot och gång för att hjälpa dig att springa skadefritt. Gå med i vår gemenskap av passionerade löpare och uppnå dina löparmål.

Att få hjälpen av Åsa till att lösa mitt löpsteg gjorde att jag kunde ta nästa steg i min löpning. Jag hade aldrig listat ut hur viktig foten var i min löpteknik. Nu springer jag utan smärta i knäna.

Scott Webster

CEO, ABC Company

Upptäck hur din kropp kan må bra och håll över tid

För att din kropp ska må bra och hålla över tid behöver du komplettera din löpträning med annan typ av träning. Det handlar om återhämtning men även att stärka kroppen på olika sätt. Till exempel kroppens muskler, leder och bindväv(fascia).

Fascia är det nätverk av bindväv som finns innanför huden, omsluter muskler och celler, ja allt i din kropp. Bindväven arbetar ständigt för att stötta dig i din vardag och behöver vara följsam för att motverka stelhet och värk.

Vanliga frågor om våra löptjänster

Här hittar du svar på vanliga frågor om våra tjänster, vad du kan förvänta dig och hur du förbereder dig inför en session.

Har du fortfarande frågor?

Åsa Rylander
Grundare, Löpcoach, Föreläsare

Kontakta oss för att få svar på dina frågor.

Vad är en fotanalys?

Fotanalys är en process där man undersöker fötternas struktur och rörelser för att identifiera eventuella problem eller obalanser som kan orsaka löpskador. Vår löpcoach analyserar din fots biomekanik och ger dig rekommendationer som hjälper dig att stärka upp foten.

Hur hjälper en löpanalys?

En löpanalys hjälper på så vis att man observerar och bedömer hur du springer. Utifrån det identifierar vår löpcoach eventuella obalanser som kan leda till skador. Baserat på analysen får du personliga rekommendationer för att förbättra din löpteknik och kan förebygga skador.

Vad är personliga löpprogram?

Personliga löpprogram är skräddarsydda träningsplaner som utformats specifikt för dina individuella behov och mål. Vår löpcoach tar hänsyn till faktorer som din nuvarande konditionsnivå, löpanalys, löpvana och önskade resultat för att skapa ett program som förbättrar dina löpresultat och minskar risken för skador.

Organiserar ni löpevent?

Ja, vi anordnar olika evenemang för löpare på alla nivåer. Dessa evenemang ger löpare möjlighet att utmana sig själva, knyta kontakter med andra likasinnade och njuta av spänningen i att delta i löpning i olika miljöer, organiserade lopp och löpträningar. Håll dig uppdaterad på vår webbplats eller följ vårt nyhetsbrev för mer information om kommande evenemang.

Kan jag boka enbart löpcoachning?

Absolut! För att boka enbart löpcoachning så gör du det via sidan om > löpcoachning < Vårt team hjälper dig sen vidare på din resa mot en löpning fri från skador.