Du är minuter ifrån att få den bästa starten på din löpning!

1: Boka din Tid!
Boka en tid som passar dig och din vardag.
2: Få Analys & Startprogram
Du får en fot & rörelseanalys som ligger till grund för din personliga löp-plan.
3: Börja springa!
När du väl kommer hem igen är det bara att följa planen och börja springa!

Exactmove Coaches

Linda

Med erfarenhet som gymnast, tränare och ledare har intresset för rörelse och kroppens funktion alltid stått i fokus.Jag ser på hälsa ur ett helhetsperspektiv och strävar efter en blandning av äventyr, stillhet och en lekfull vardag.

Omgivningen vi lever i och samhället vi byggt kan lätt begränsa oss och få oss att tappa fokus på vad som verkligen är viktigt för oss. Jag tror på att med variation använda och nyfiket utmana kroppen och sinnet för att utvecklas, återhämta, växa och förundras i insikt att man ofta är starkare än man tror.

Utbildad hälsokonsult, utvecklingsledare, massör, rörelsecoach.

Åsa

Under 15 års tid spelade jag handboll och ansåg mig vara vältränad. Dock hade jag alltid någon skada eller liten skavank någonstans, men tänkte att det är så det är. Tills jag inte kunde spela handboll mer pga. svåra knäskador.

Då var jag tvungen att börja om helt från början. Jag ändrade min syn på träning och hälsa och jag gick till botten med varför mina skador och stelheter uppkommit och började sakta men säkert stärka mig inifrån och ut och från topp till tå.

Jag fick upp ögonen för hur viktig fotens form och funktion är för att resten av kroppen ska kunna fungera optimalt och nu brinner jag för att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper – det är meningen att du ska känna dig stark och frisk och du besitter en enorm potential i din kropp!

Utbildad löpcoach, Foot Map Practitioner, MovNat-coach